Over ons

Auto Service Martens is een RDW erkend bedrijf, dat onderhoud en diensten levert voor alle automerken en gespecialiseerd is in VOLVO. Naast onderhoud, reparatie en services op het gebied van APK, kunt u ook bij Auto Service Martens terecht voor het (ver)kopen van een auto.

Achtergrond
De eigenaar van Auto Service Martens, Tijs Martens, heeft na het afronden van de studie Werktuigbouwkunde de overstap gemaakt naar de Pedagogisch Technische Hogeschool (PTH-HBO). Tijdens deze studie heeft Tijs gewerkt als monteur bij diverse autobedrijven, om de kennis die hij ‘in de schoolbanken op deed’ ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen.

Na het afronden van de PTH is Tijs part-time aan de slag gegaan als docent autotechniek. Hij vond het erg leuk om enerzijds bezig te zijn met studenten, en anderzijds lesstof kon ontwikkelen voor de opleidingen waarop hij les gaf. De lesstof die Tijs schreef was vooral gebaseerd op het merk VOLVO. Naast zijn baan als docent heeft hij een start gemaakt met het opzetten van zijn eigen bedrijf Auto Service Martens, om zo zijn droom te verwezenlijken. De combinatie van lesgeven, het ontwikkelen van lesstof, de ervaring in de werkplaats als monteur en het opzetten van een eigen bedrijf maakt Auto Service Martens uniek.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf met enkele monteurs in dienst. Zo heeft het bedrijf voldoende capaciteit in huis om u als klant snel te helpen, maar blijft het bedrijf ook klein en persoonlijk: u treft op de zaak altijd iemand die u (her)kent. Daarnaast werken de monteurs vaak samen aan uw auto, waardoor u altijd navraag kunt doen over wat er aan uw auto is gebeurd. Uiteraard kunt u aan al het personeel altijd uw vragen en opmerkingen kwijt!

Volvo
U kunt bij dit bedrijf terecht met alle automerken, maar in de loop der jaren heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het merk VOLVO. De voorliefde voor VOLVO komt uit de duurzaamheid en kwaliteit die het merk met zich meebrengt en nastreeft. Het bedrijf heeft dan ook alle kennis, kunde en techniek in huis om u met uw auto goed te kunnen helpen. Vooral op het gebied van diagnose-techniek is door de jaren heen veel geïnvesteerd in ontwikkeling daarvan. Wat de dealer kan, kunnen ze hier dus ook, alleen goedkoper.

Dit laatste neemt niet weg dat u ook met uw oudere VOLVO welkom bent, integendeel, die zijn de oorsprong van deze liefde…..!

Werkplaats
Naast het merk VOLVO kunt u natuurlijk ook met andere automerken bij ons terecht. Graag zelfs, want als het bedrijf zich alleen richt op één merk zou het zich beperken in de ontwikkeling op auto-gebied.

De werkplaats van het bedrijf is in 2011 compleet vernieuwd. De werkplaats is uitgerust met alle moderne apparatuur, zodat Auto Service Martens volledig thuis is in de hedendaagse elektronica van alle automerken. Bij dit bedrijf wordt uw auto van A tot Z verzorgd en staat het persoonlijk contact voorop.

Heeft u na het bekijken van de website vragen, dan kunt u contact opnemen via deze website, telefonisch of kom gewoon persoonlijk langs.